Избрани Новини

Три катастрофи станаха в Благоевградско в празничните дни

Двама от водачите на катастрофиралите коли са пили алкохол

През изминалите почивни дни са станали следните ПТП-та в Благоевградска област:

- На 31.12.2017г. около 15:15 часа на ПП1 Е-79 след Кресненското  дефиле в посока Благоевград е станало ПТП между лек автомобил „Фолксваген Голф” и лек автомобил „Хонда”. В резултат на инцидента е починал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф”, който е на 56 години от с.Коларово. Пострадали са две жени, пътуващи в лекия автомобил „Фолксваген” и водачът на лекия автомобил „Хонда”, като всички са транспортирани в МБАЛ-Благоевград за оказване на медицинска помощ.

- На 30.12.2017г. около 02:15 часа между гр.Сандански и с.Лиляново, лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от К.Н. /27г./ от с.Хърсово, общ.Сандански, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Реализирано е ПТП с материални щети, като проба с техническо средство е отчела наличие на 1,92 промила алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила.

- На 1.01.2018г. около 05:25 часа на ул.“България“ в Петрич лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 49-годишен водач от Петрич излиза вляво от пътното платно и се блъска в електрически стълб. В резултат на инцидента, с фрактура на раменна кост и без опасност за живота, е пострадал водачът на автомобила. Пробата за наличие на алкохол в кръвта му е отчела 0,97 промила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов