Министър Димов ще отговаря на въпроси за НП "Пирин“ на живо чрез фейсбук - blagoevgrad.utre.bg

Министър Димов ще отговаря на въпроси за НП "Пирин“ на живо чрез фейсбук

03 януари 2018, 09:00 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    БНТ

Лайфстриймът с министър Димов ще се излъчва на фейсбук страницата на МОСВ от 12 ч.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще отговаря на въпроси на граждани за Национален парк „Пирин“ днес посредством жива видео връзка във фейсбук страницата на Министерство на околната среда и водите.

През последните дни в обществото се разпространяват редица неверни твърдения за решението на правителството, с което беше прието изменение в плана за управление на Национален парк „Пирин“. Според министър Димов блокирането на нормалния живот на гражданите не е решение. Затварянето на кръстовища не дава отговори. Отговорите се получават в диалог. Затова всички, които имат екологични въпроси ще могат да ги зададат на живо чрез фейсбук и да получат отговори.

Лайфстриймът с министър Димов ще се излъчва на фейсбук страницата на Министерство на околната среда и водите https://www.facebook.com/Министерство-на-околната-среда-и-водите-110785762459069/ на 3 януари от 12 ч.Коментари (1)

Потребител
Стоян
И много хубаво и ясно обясни, че проемените не представляват никаква заплаха...надявам, се че поне малко ще поспрат спекулациите ...
03 януари, 13:32 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета