Избрани Новини

Над 1000 поздрави получи кметът на Белица за рождения си ден

Радослав Ревански го отпразнува с колеги, граждани и приятели на 2 януари

Над 1000 поздрави, честитки, цветя и много подаръци получи кметът на община Белица Радослав Ревански по повод рождения му ден на 2 януари.
Празничният ден на кмета Ревански започна  рано сутринта с  първия работен ден след дългите новогодишни празници. Цялата общинска администрация, общински съветници, кметове на населени  места в общината, читалищни деятели, граждани на Белица и приятели минаха  през кабинета на младия кмет, за  да го поздравят за рождения  му ден. Всички в надпревара сипеха пожелания за професионални успехи, да бъде все така амбициозен, упорит и човечен за постигане на целите си по пътя за развитие на община Белица. Сред многобройните пожелания не лисваха и такива, свързани с личният му живот и любимата му жена Саня, за която официално е сгоден, и за очакваната от всички сватба.
В следобедните часове от деня кметът Ревански покани на обяд и на ски приятелите си от София в курорта Семково, които часове наред се спускаха по най-дългата писта „Север 2 “, която е с 1200 м дължина. Празникът продължи до късно вечерта с най-близките му приятели в ресторанта на хотел „Ривърсайд“, чийто собственик е един от най-близките му приятели Ревин Аталай, където се наслаждаваха на автентичната турска кухня.
Специално стихотворение за рожденика написа един от скъпите му приятели Петър Рашков:
„За много години, господин кмете !
Днес поводът е, че добавяш още една към 30-те!
Желая ти здраве, че няма как без него, но всичко стандартно приключва в този куплет,
защото ще го чуеш 300 пъти поред.
Този мандат си кмет, в следващия продължаваш в парламента напред.
Уважаван, изискан и възпитан, във всяка ситуация си боец изпипан.
В любовта ти пожелавам сега, да купиш пръстен от тежко злато за тази прекрасна до теб жена. Да я чакаш пред олтара и да вдигнеш сватба най-голяма.
За приятелите ти все се раздаваш и понякога сигурно съжаляваш.
Но днес уважаващите ще бъдат в Банско, Белица и навсякъде рамо до рамо до теб !
И айде стига толкова от мен…Господин Ревански, Честит Рожден Ден !
На страницата си във фейсбук кметът на община Белица Радослав Ревански благодари на всички, които го поздравиха за рождения му  ден, като написа: „Власт, слава, пари - всичко е преходно. Днешното признание и уважение по случай рождения ми ден, което получих от всички приятели и познати, е безценно. Гордея се, че ви познавам. За мен е чест. Благодаря ви!"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)