И на Ивановден Кухнята за бедни нахрани съгражданите ни - blagoevgrad.utre.bg

И на Ивановден Кухнята за бедни нахрани съгражданите ни

08 януари 2018, 10:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

Екипът сготви пиле с грах и сварена тиква на пара

Тази неделя Кухнята за бедни при православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград отново нахрани хората в затруднено положение. Екипът сготви пиле с грах и сварена тиква на пара. Към менюто имаше още хляб и шоколадови вафли. Хората бяха много доволни и усмихнати.

В чест на празника именицата баба Ивана почерпи с кутия с локум, а баба Елена на всички от екипа подари по един чифт терлици, ушити от нея. Възрастните жени много сърдечно и с умиление искат да донесат и почерпят екипа в знак на благодарност за грижите и за това, че не са забравени, че някой мисли и се грижи за тях. 

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата, може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници и школи, които църквата организира - хорово пеене, иконопис, неделно училище и журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета