Виртуален панаир представя фирми от България и Македония - blagoevgrad.utre.bg

Виртуален панаир представя фирми от България и Македония

10 януари 2018, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Участват 20 предприятия

Събитието ще стартира в 13:00 часа

Първият виртуален панаир, който се организира на територията на Област Благоевград в България и Югоизточния регион на  Македония,  ще се проведе в две изложбени халета, в които всеки ще може да посети виртуалните щандове на 20 предприятия от Македония и България. В съпътстващата програма на събитието ще се организират 10 видео презентации на дейностите по проекта и 12 презентации на добри практики в областта на не-технологични иновации.

Виртуалният панаир e онлайн събитие, което има за цел да насърчи и развие трансграничното сътрудничество между бизнеса от България и Македония, като предложи на фирмите възможността да се свържат с клиенти и бизнес партньори, без да се налага това да се случи физически. Виртуалните търговски панаири представляват виртуални събития, които протичат в онлайн среда, провеждани на живо за определен период време. Може да се считат като онлайн еквивалент на традиционни търговски изложения, но изложителите и посетителите се свързват чрез интернет, без значение от географско разположение, като се пестят време и пари.
За да се включите във виртуалния панаир като посетител, е необходимо да посетите Интернет страницата на проекта на адрес www.innofoster.eu. Събитието ще стартира в 13:00 часа днес.
Събитието е част от дейностите на проект „Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния район чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета