Банско воюва за своя любим спорт - ските! - blagoevgrad.utre.bg

Банско воюва за своя любим спорт - ските!

11 януари 2018, 11:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Сдружение "Бъдеще за община Банско“

    Шествието тръгва в 18 ч.

С шествие, хепънинг и концерт искат развитие на зимния туризъм в България

Сдружение „Бъдеще за община Банско“ кани на едно различно събитие днес в подкрепа на зимните спортове в България под надслов „Аз искам да карам ски в България“. И призовава: "Нека всеки, който обича ските и иска децата ни да карат ски и сноуборд в добри условия в България, излезе да се забавляваме в подкрепа на нашия любим спорт".  Шествието ще започне в 18 ч. от ъгъла на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша" и ще продължи в посока Министерски съвет до площад "Александър Невски", където ще прерасне в концерт. През цялото време DJ Sprite ще се грижи за доброто настроение на участниците в компанията на световния шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Озвучаването ще се осъществи с уникален парти джип Хамър. Около 19 ч. се очаква шествието да достигне крайната си цел - площад "Александър Невски", където ще започне концертът. За добрия дух на феновете на ските и сноуборда ще се погрижат Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, заедно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers
Поканени са и всички софиянци, които обичат да карат ски на Витоша и не искат лифтовете на ски зона „Алеко“ да са от детството им, да се присъединят към шествието и концерта.
Събитието се подкрепя от скиори и сноубордисти от всички зимни центрове в страната.
Цялото мероприятие е в подкрепа на правителственото решение за развитие на зимния туризъм и се финансира изцяло, включително и концерта, от Сдружение "Бъдеще за община Банско".Коментари (7)

Потребител
Ивайла
Банскалии са едни достойни хора, които се борят за своят хляб и възможност да имат работа.
13 януари, 19:41 ч.
Потребител
Диди
Всички трябва да взимаме пример от Банско. Хората отстояват своите интереси и искания и са готови да ги защитават. Няма да ги видите да висят по градинките или в социалните мрежи като пишман еколозите, защото това са хора които работя и се грижат за семействата си. Протестиращите срещу Банско са просто платени безродници, които искат да подарят курорта ни на чужди инвеститори.
13 януари, 19:14 ч.
Потребител
Боян Пейков
Крайно време е да изгоним "зелената" мафия на Иво Прокопиев от България!
11 януари, 22:43 ч.
Потребител
сем. Василеви
Няма да се дадем на зелените лъжи и манипулации, защото сме прави и честни!
11 януари, 21:50 ч.
Потребител
Детелина
евалата банско, воювай щом трябва да се воюва. на война като война щом от дума не се разбират
11 януари, 11:57 ч.
Потребител
Жижо
а моля моля и бордистите си искаме втората кабина :)
10 януари, 13:45 ч.
Потребител
Ели
Искам да видя Банско и с много лифтове и пълно от туристи, защото нашата природа с нищо не отстъпва
10 януари, 12:10 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета