Турнир по тенис се проведе в ЮЗУ "Неофит Рилски“ - blagoevgrad.utre.bg

Турнир по тенис се проведе в ЮЗУ "Неофит Рилски“

18 януари 2018, 20:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ЮЗУ "Н.Рилски"

  • Снимка:
    ЮЗУ "Н.Рилски"

  • Снимка:
    ЮЗУ "Н.Рилски"

18 преподаватели, докторанти и служители мериха сили

Преподаватели, докторанти и служители на Югозападния университет „Неофит Рилски“ показаха умения на турнир по тенис на двойки, организиран от Катедрата по спорт към университета.
Сред участниците в оспорваната надпревара, която се проведе в wниверситетския спортен комплексq бяха помощник-ректорът на университета Николай Тахов, деканът на Факултета по обществено здраве, здравни грижи и спорт доц.д-р Стоян Везенков, ръководителят на Катедрата по спорт доц.д-р Стефан Капралов, преподавателите от Правно-историческия факултет доц.д-р Димитрина Стефанова и доц.д-р Николай Попов, доц.Даниела Томова от Катедрата по теория и методика на физическото възпитание и други. Главен организатор на турнира бе доц. д-р Димитър Томов, който също участва в надпреварата.
В оспорван двубой на полуфинала доц.Капралов и доц.Томов отстъпиха на компютърния специалист Йордан Спиров и докторанта Янко Руменов с 1:2 сета след тайбрек. На финала Йордан Спиров и Янко Руменов победиха с резултат 2:1 в много оспорван и равностоен мач Станислав Атанасов и Стоян Стоянов, преподаватели в Катедрата по спорт.
Организаторите планират още два турнира в този формат, които ще се проведат на изкуствените (акрилните) и червените кортове на Югозападния университет. Тези прояви ще дадат възможност на участниците да играят на различни настилки и да покажат уменията си по тенис.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета