Ски пистите и съоръженията на Паничище вече работят - blagoevgrad.utre.bg

Ски пистите и съоръженията на Паничище вече работят

24 януари 2018, 19:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сапарева баня

Карането на моторни шейни по пистите е строго забранено

След обилната снежна покривна, която наваля, за любителите на зимни спортове вече има условия за каране на ски и могат да се използват пистите в с. Паничище. Съоръженията на двете ски писти - „Бекяра” и „Аждера” - вече работят за жителите и гостите на община Сапарева баня.

Скиорите могат да използват съоръженията на писта „Бекяра” всеки ден от 9:30 ч. до 16:30 ч. Почивен ден е само понеделник, а паркирането на автомобили в района е безплатно.

За възрастни целодневната карта на ски писта „Бекяра” е 15 лв., а полудневната – 10 лв. За деца целодневната карта струва 7 лв., а полудневната – 5 лв. Всички малчугани до 7-годишна възраст могат да ползват напълно безплатно съоръженията на общинската писта „Бекяра”, информират от администрацията.

Община Сапарева баня напомня на всички любители на моторни шейни, че карането с тях по пистите е строго забранено. Не се разрешава карането на шейни още по пътните артерии и пешеходните алеи на с. Паничище. Нарушителите ще бъдат санкционирани – за физически лица глобата е от 100 до 200 лв, а за юридически и ЕТ имуществените санкции са в размер от 200 до 800 лв.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета