Банско затвърждава позиции на турския пазар - blagoevgrad.utre.bg

Банско затвърждава позиции на турския пазар

30 януари 2018, 08:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

  • Снимка:
    Община Банско

Взе участие в 22-то Международно изложение за туризъм и пътувания Emitt

Община Банско взе участие в 22-то Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt – Истанбул, Турция, което се проведе от 25 до 28 януари 2018. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света. В тазгодишното издание се включиха 1065 участници от около 106 държави и беше посетено от над 50 хиляди души.Още от първия ден интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново ски-зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.
Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски туризъм , на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, фестивален, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.
Щандът на Община Банско бе посетен и от генералния консул на Република България в Истанбул Ангел Ангелов, официален гост на изложението. Той разговаря с представителите на Община Банско, както и с мениджърите на хотелите, участници в щанда. Бяха обсъдени възможности за популяризиране туристическия потенциал на нашия регион посредством рекламни пана, поставени в българското посолство. В допълнение консулът покани фолклорни групи и състави от Банско да вземат участие при организирани от посолството важни културни мероприятия с представители на бизнеса в Турция.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета