С електронни изпити започна кандидат-студенстката кампания в ЮЗУ - blagoevgrad.utre.bg

С електронни изпити започна кандидат-студенстката кампания в ЮЗУ

02 февруари 2018, 14:09 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ЮЗУ

Този тип изпити са активни до 5-ти юли

Първата кандидат-студентка, която подаде документи още в първия ден на кандидатстудентската кампания за 2018 г., е Даниела Манасиева от София. Тя се яви на електронен изпит по български език, а желанието ѝ е да се обучава в специалност "Начална училищна педагогика и чужд език". Вторият кандидат, който подаде документи за електронен изпит, е Росица Кузманова от София, която иска да изучава "Финанси".
Желаещите да се обучават в Югозападния университет могат да се явят на електронни изпити всеки работен петък до 15 юни и всеки ден от 18 юни до 5 юли. Изпитите се провеждат от 11:00 ч. и 14:00 ч.
За да се явят на електронен изпит, кандидат-студентите е необходимо да представят заявление по образец и квитанция за платена такса за конкурсен изпит. Заплащането на таксите става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.
Освен на електронни изпити кандидат-студентите могат да се явят и на тестовите конкурсни изпити, които ще се проведат през месеците март, април и юни. Сроковете за подаване на документи за първата предварителна изпитна сесия са от 12 до 22 март 2018 г.
Подробна информация и пълния график за кандидатстудентските изпити кандидат-студентите ще открият на официалния сайт на ЮЗУ "Неофит Рилски" – www.swu.bg .Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета