Избрани Новини

Юноши на "Лудогорец" тренират в Петрич

В първата проверка от лагера загубиха от мъжкия отбор на "Пирин" Разлог с 0:3

Елитните юношески формации на "Лудогорец" Разград до 19 и до 17 години избраха Петрич за домакин на подготвителния лагер. По време на престоя си в южния град орлите ще изиграят и няколко приятелски срещи.
Момчетата на Юри Васев и Петър Пенчев пристигнаха на 6 февруари и ще останат в южния град до 16 същия месец, информира БНТ2.
Юри Васев - треньор на юношите старша възраст на "Лудогорец" Разград: "Избрахме го, защото е най-южната точка на България, град с хубав климат, хубаво време, гостоприемни хора. Домакините са много любезни, гледат да ни глезят едва ли не. Базата е също в много добро състояние и предполагам, че ще направим една добра подготовка."
В първата проверка от лагера момчетата на Васев загубиха от мъжкия отбор на "Пирин" Разлог с 0:3, а до края на подготовката разградчани ще проверят възможностите си с "Банско", "Беласица" и "Локомотив" Русе. Шампионатът в елитната група до 19 години се подновява на 24 февруари, а за юношите на "Лудогорец" освен първото място в групата, друга алтернатива няма.
Юри Васев: "Амбициите винаги са били шампионски. Значи с този набор 1999 година станахме шампиони на юноши до 17, на юноши до 18 спечелихме купата и сега амбицията и при старшата да станем първи."
По-малките „орли" до 17 години имат контрола срещу мъжете на "Пирин" Гоце Делчев на 13 февруари. Три дни по-късно те ще срещнат отново свои връстници, но от македонската школа „Академия Пандев", с което ще приключат контролите им от подготвителния лагер.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов