Кметът на Банско ще участва в среща за туризма в ЕС - blagoevgrad.utre.bg

Кметът на Банско ще участва в среща за туризма в ЕС

13 февруари 2018, 09:44 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

Дискусията е на тема "Туризъм и икономически растеж"

Кметът на Банско Георги Икономов ще вземе участие в планираната за днес среща на високо равнище на министрите на туризма на държавите-членки на ЕС. По покана на министъра на туризма Николина Ангелкова, той ще се включи в дискусията под темата "Туризъм и икономически растеж".

Събитието е включено в календара на проявите на Българското председателство на Съвета на ЕС, като в него ще вземат участие още ресорните министри от държавите от Западните Балкани - Албания, Сърбия, Македония, Косово, Черна гора, Босна и Херцеговина, Хърватска и Турция.Коментари (4)

Потребител
Радоев
Време е в ЕС да научат за реалната ситуация в ски зоната в парк Пирин. Банско най-после получи своя шанс за развитие и съм сигурен, че останалите държави участващи във форума има какво да научат.
13 февруари, 19:15 ч.
Потребител
Ани
Ами няма да е зле. Банско има нужда от представител там.
13 февруари, 18:33 ч.
Потребител
Диди
Няма да е зле и да вземе да им обясни как в България, за да построиш само един лифт трябва да водиш епични битки поне 20 години и да ходиш да даваш обяснения дори в Европейската комисия. Толкова оплетено и тромаво е всичко вече, че няма и на къде повече. Нека да видим и чуждия опит. Как се прави в другите страни и колко разрешителни са необходими.
13 февруари, 16:36 ч.
Потребител
Мартин
Банско е пример за добре управлявана община, която може да представя България положително пред света!
13 февруари, 16:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета