Сандански се представя на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО - blagoevgrad.utre.bg

Сандански се представя на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО

14 февруари 2018, 10:34 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

Туристическото изложение е от 14 до 16 февруари

Община Сандански ще вземе участие в едно от  водещите събития за туристическата индустрия в България – Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която ще се проведе за 35-ти път от 14 до 16 февруари, в Интер експо център – София.

Събитие от този род ще даде отлична възможност на община Сандански да представи своя уникален туристически профил пред все по-големия брой посетители на борсата.

Представяне на възможностите за здравен туризъм и културното наследство под днешен Сандански, дегустация на вина от Мелнишкия регион и възстановка на древен тракийски ритуал за здраве са само част темите на атрактивното представяне на община Сандански.

В рамките на програмата акцент ще бъде поставен и върху неповторимия Мелник – природно чудо и културен шедьовър. Изненада за всички посетители и новост ще бъде и организирана томбола за посетителите на щанда на община Сандански.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета