Избрани Новини

Завършва Международната седмица в АУБ

Днес е Международният танцов и кулинарен фестивал

Млади хора от над 40 държави ще представят храна и танци от своите родни места по време на Международния танцов и кулинарен фестивал в Американския университет в България. 

Събитието ще се проведе днес от 18.30 ч в Студентски център „Америка за България“, спортна зала, в кампуса на университета в Благоевград. Студентите ще готвят, ще танцуват и заедно с публиката и гостите ще дегустират храна, ще споделят своята култура и ще се забавляват.

С фестивала традиционно завършва инициативата “Международна седмица”, чието юбилейно 20-то издание се проведе от 12 до 17 февруари в Американския университет в България. Събитието отново  събра студенти, преподаватели и гости. Почетното общество Фи Бета Делта към АУБ организира уникална програма, с която показа на студентите и местната общественост културата и традициите на държавите, представени в университета. В забавленията по време на Международната седмица имаше демонстрации на игри и изкуства от различните страни (вторник), състезания като „Опитай да не се засмееш“ (четвъртък) и „АУБ търси талант“ (петък) и дори тематична лекция „Културният шок на работното място“, която помага на студентите да преодолеят по-лесно различията си при работа в международна среда.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)