Милен Радуканов: "Очаква ни тежък и важен мач“ - blagoevgrad.utre.bg

Милен Радуканов: "Очаква ни тежък и важен мач“

24 февруари 2018, 13:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ОФК "Пирин"

    "Пирин" и "Витоша" играят в неделя от 15:00 на ст. "Хр.Ботев"

Пиринци домакинстват на "Витоша" Бистрица

Доста тежък и важен мач очаква Пирин тази неделя според старши треньора на орлетата Милен Радуканов. Пиринци домакинстват на Витоша Бистрица в борба за много важни три точки.
„Гостите са един добър отбор, воден от отлични треньори. Това, че нямат точки, ги освобождава психически, като за тях е ясно за какво ще се борят оттук до края. При нас напрежението е по-голямо с оглед на поставената цел“, обясни Радуканов.
За Пирин в този мач участие няма да могат да вземат Костадин Ничев, както и Тодоров, който е със съмнение за счупена кост. Под сериозен въпрос са още Чапов и Траянов.
„Имаме проблеми откъм липсващи състезатели. Групата ни е малка, като за участие на юноша като титуляр ще взимаме решение след последната тренировка“, обясни специалистът.
„Доволен съм от младите състезатели. Показаха огромно израстване в последните 6 месеца. В идеален вариант те трябваше да влизат в игра в една по-спокойна обстановка, но ако се наложи, ще се справят и в сериозните битки, които тепърва предстоят“, каза още Радуканов.
Пирин и Витоша играят в неделя от 15:00 на ст. Христо Ботев, а цената на билет за мача остава 6 лв.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета