Избрани Новини

Благоевград вече има първото Младежко пространство - Мястото

Благоевград Лайф

02-03-2018, 11:00

Снимка:

Сдружение "Алтернативи Интернешънъл"

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изложба за Шипченската епопея откриват в Благоевград

Теодосий Теодосиев гостува на млади математици в Благоевград

Мястото е социално пространство - за идеи, събития и информация

Сдружение "Алтернативи Интернешънъл" изгради първото Младежко пространство в Благоевград - Мястото. Мястото е социално пространство - за идеи, за събития, за информация. Идеята му е да бъде място, където всеки млад човек може да получи информация за програми за образование и мобилност, за интересни събития, конкурси, стажове, стипендии, за програма Еразъм+.

Освен информационна функция, пространството цели да се превърне в хъб за интересни събития, свързани с доброволчество, личностно, кариерно развитие, култура, лидерство, предприемачество и бизнес. Освен информационна точка Мястото има за цел да насърчи активността на младите хора - предоставяйки им пространство да организират свои събития, да се срещат и общуват помежду си. Не на последно място има и читателски кът с литература, насочена именно към бизнес, лидерство, развитие, като всеки млад човек е добре дошъл в Мястото да се информира, да почете, да се срещне с нови и различни хора, да стане част от интересни събития или да организира свои.

Откриването на Мястото е днес на улица "Славянска" 93, до 2-ро студентско общежитие в Благоевград/.От 12.30 до 16.30 всеки може да се запознае с Мястото.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)