Избрани Новини

"Септември" и "Вихрен" не можаха да се победят

Спорт

11-03-2018, 14:11

Снимка:

Община Симитли

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Етър” поведе с 3:0 на „Септември” и завърши 3:3

Мачът се игра в Сандански

Септември и Вихрен завършиха на равно 1:1 след мач от 20-ти кръг на Югозападната трета лига. Срещата беще играна на стадиона в град Сандански.

Септември (Симитли) започна много добре гостуването си на третия в класирането, като дори водеше инициативата в много моменти. Много пропуски записаха момчетата на Спас Стоименов, който бе заменен от Методи Стойнев поради наказание от 1 мач. Добро разиграване на топката и ситуации, които можеха да променят резултата в полза на симитличани, показаха днес футболистите на Септември. В 35-тата минута и усилията се овенчаха с първото попадения и откриването на резултата за 1:0 от Борислав Хазуров. В 46-та минута обаче Вихрен изравниха за 1:1.

Второто полувреме пред Септември се оказаха по-малко положения за гол, с който да покачат резултата, но пък по-чисти. Вратарят на симитличани Илиан Христов се отличи много добре, като се включи в ключови ситуации за противника.

От спортно-техническия щаб на Септември заявиха, че са доволни от играта на своите футболисти. "Намираме много голям прогрес от първия мач до сега. Момчетата ни играха на ниво и заслужавахме повече от равенство в днешната среща", завършиха оптимистично симитличани.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов