"Пирин" иска наказание за състезателя на ЦСКА Луиш Да Силва Фернандо /видео/ - blagoevgrad.utre.bg

"Пирин" иска наказание за състезателя на ЦСКА Луиш Да Силва Фернандо /видео/

14 март 2018, 21:24 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ОФК "Пирин"

То е за за действията, провокациите и цялостното поведение по време на мача

ОФК Пирин ЕООД Благоевград категорично осъжда и възразява срещу липсата на наказание за състезателя на ПФК „ЦСКА-София“ Луиш Да Силва Фернандо, за действията, провокациите и цялостно поведение по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, между ОФК Пирин и „ЦСКА- София“.
Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от отбора-гост първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в последствие не бе дори порицан и наказан за поведението си спрямо съперникови състезатели и публика.
"У нас буди огромно недоумение решението на делегата на мача, съдийския наблюдател и главния рефер, поведението на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено извън протокола и доклада.
Цялостното мълчание около действията на състезателя на „ЦСКА-София“ са изключително обидни за нашия клуб и привърженици.
Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в подобни случаи. Настояваме, това да бъде така и в посочения от нас конкретен момент", сп оделят от ръководството на клуба.
И още: Оставяме без коментар съдийството в двубоя. Вярваме, че от съдийската комисия и специалистите, които работят в нея и около нея, ще бъдат забелязани десетките брутални греши в ущърб на нашия клуб по време на въпросния двубой".

 


 


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета