"Зимно предизвикателство" днес на Бодрост - blagoevgrad.utre.bg

"Зимно предизвикателство" днес на Бодрост

17 март 2018, 09:11 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Събитието е от 11:00 часа

То е към децата и техните родители

Забавна програма под надслов „Зимно предизвикателство“ ще се проведе в местността „Бодрост“ за поредна година. Зимният празник ще бъде открит днес от 11:00 часа в местността „Бодрост“ в ски център „Картала“.   
По време на инициативата жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да станат част от разнообразни игри, забавления, състезания и много изненади. През целия ден малкият влек ще работи напълно безплатно за деца и младежи до 18-годишна възраст. За забавлението на малки и вече пораснали деца са се погрижили специалисти, които са подготвили много игри, състезания с шейни и сноуборд. Предвиден е и кът, в който да се изработват снежни фигури. По време на игрите има подготвена  музикална програма и водещ.
Организаторите на зимното предизвикателство са подготвили много интересни награди за участниците в игрите.
Събитието се организира съвместно с Община Благоевград, Българска асоциация „Спорт за всички” и ски център „Картала“.
С тазгодишното издание на „Зимно предизвикателство“ 2018 ски център „Картала“ ще закрие зимния си сезон.
Целта на инициативата е да бъде популяризиран здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове и туризъм в планината. Програмата се провежда от 1994 година през февруари и март. В последните години проявата се реализира във все повече градове и зимни курорти на страната ни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета