Избрани Новини

"Септември" надигра "Беласица" в югозападното дерби

Срещата завърши при резултат 3:1

"Септември" (Симитли) и "Беласица" (Петрич) изиграха истинско дерби на стадиона в Симитли. Домакините спечелиха срещата с 3:1.

В по голямата част от първото полувреме превес имаха футболистите на Спас Стоименов. Пропуски не липсваха, както и доста грешки. За късмет на отбора на Септември след асистенция на Ивайло Иванов, Евгени Тунтев пое и след отлично отиграване на топката отбеляза за 1:0 в 30-та минута. За съжаление след гола, симитличани си позволиха много груби грешки и след една от тях в 45-та минута "Беласица" изравни резултата.

Втората част започна напрегнато с желание за победа и от двата отбора. Футболистите на Стоименов търсеха втори гол на всяка цена, а играта бе съсредоточена в частта на гостите. След отсъдена дузпа за домакините Борислав Хазуров бе точен и покачи резултата на 2:1.

Накъсването на играта от страна на гостите, наложи и 4-минутно продължение, в което Йоан Петров се възползва и отбеляза невероятно красив гол и донесе победата на отбора си с 3:1, съобщават от Община Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов