Избрани Новини

Хотелиер от Банско получава приз от сираци за добротата си

Ще бъде отличен с най-високото отличие на Националното сдружение на сираците в България

Собственикът на "Банско Спа Холидейз" Петър Калин ще бъде удостоен с най-високото отличие на Националното сдружение на сираците в България за "Почетен член". Освен това ще получи и почетен приз за "Добродетел 2017", които се връчваха на 22.02.2018г. в централния военен клуб в столицата, където Петър Калин не можа да присъства лично по уважителни причини.
Събитието ще се проведе днес от 10:30 часа в "Банско Спа Холидейз", където председателят на сдружението Слави Михайлов ще има възможността да благодари на Петър Калин за това, че подари незабравима тридневна почивка на възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителска грижа в село Тотлебен, общ. Пордим и по този начин им даде възможност да посрещнат Новата година извън социалната институция. За първи път в живота си децата караха ски и ползваха всички екстри на четиризвездния хотел като спа, басейн, фитнес и други на база ол инклузив.
Благородните жестове на собственика на хотела Петър Калин не спират с това. Той подкрепя И инициативата за осигуряване на празнични тоалети за абитуриенти без родители.

Националното сдружение на сираците в България връчват най-високото отличие "Почетен член" на лица, които са се доказали в мисията да помагат и подкрепят активно подобряването на условията на живот и пълноценното израстване на деца без родители.  




Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)