Избрани Новини

ЦСКА спечели с характер срещу Левски

Отново Каранга се превърна в главен герой

ЦСКА спечели с характер срещу Левски с 1:0. В главен герой се превърна отново Каранга, който отбеляза единственото попадение в мача в 84-ата минута.


Бразилецът се възползва от центриране на Тиаго след фаул и бе на точното място пред вратата на Митрев. Двамата показаха за сетен път усет един към друг и отлично разбиране пред гола във вратата на съперника.


Срещата се игра под проливен дъжд при изключително трудни условия. На моменти топката спираше в локвите на стадион Васил Левски като в игра на водна топка.


ЦСКА отново спечели в края на мача, както преди това го направи в срещите с Пирин и Етър. Двата отбора изнесоха мъжки мач,в който "армейците" отново атакуваха докрай победата в последните минути на срещата.


Стамен Белчев успя да смъкне прекомерното напрежение в отбора преди подобен род срещи и отново се поздрави с успех срещу  "сините".

На ЦСКА и Левски предстои да се срещнат още четири пъти. Два пъти за първенство и в  двата полуфинала за Купата на България. Още във втория кръг на първата шестица "армейците" срещат своя опонент за първото място Лудогорец.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов