Пиесата "Всичко или нищо” идва в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Пиесата "Всичко или нищо” идва в Благоевград

02 април 2018, 11:41 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    "Всичко или нищо”

    Театралното събитие е от 19 часа

Играят Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас

Пиесата „Всичко или нищо” идва в Благоевград в рамките на националното й турне. Спектакълът празнува една година от своята премиера.
„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.
След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.
Автор и режисьор е Лиза Шопова, сценография и костюми Антония Попова, музикално оформление Светлин Къслев, продуцент Лилия Грънчарова.
„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.
Театралното събитие е на 2.04.18 /понеделник/, в зала „П.Яворов“, Благоевград, от 19 ч.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета