Избрани Новини

Трима младежи с дрога задържаха в Благоевградско

По случаите са образувани досъдебни производства

Трима младежи с дрога задържаха в Благоевградско:

- От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, вчера в Благоевград е извършена проверка на жилище, обитавано от Н.Б. /21г./ от Благоевград. Намерени и иззети са електронна везна, около 2 грама марихуана и около 22 бр. хапчета, реагиращи положително на амфетамин. Н.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- В хода на извършена около 14:40 часа вчера в района на ул.“Булаир“ в гр.Гоце Делчев проверка на В.А. /24г./ от с.Плетена, общ.Сатовча, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е намерена и иззета около 2,8 грама тревиста маса. След направен полеви тест е реагирала положително на канабис. В.А. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- Около 00:02 часа днес на ул.“Драва“ в Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено Меган“. С техническо средство е установено, че водачът на автомобила К.Ф. /21г./ от Петрич е шофирал след употреба на наркотични вещества.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов