Избрани Новини

Стартира поредицата от спортни събития "Декатур“ в Сандански

Програмата включва крос, велощафета, открити уроци по аеробика, бокс

Френската верига за спортни стоки Декатлон стартира днес поредицата си безплатни масови спортни събития „ДекаТур 2018” в Сандански. Планираното спортно събитие е безплатно за участие и насочено към всеки, който желае да се раздвижи и да опита нови спортове. Програмата включва крос, велощафета, открити уроци по аеробика, бокс, както и свободно практикуване на тенис на маса, бадминтон и още спортове. Местни партньори на събитието са Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” и община Сандански.

„Целта на спортните събития, организирани от Декатлон, е възможно най-много хора да усетят ползите и удоволствието от спорта. Вярваме, че спортът трябва да е достъпен за всеки човек, без значение дали е напълно начинаещ или експерт. Затова и нашите спортни събития са отворени за участие към всеки – независимо от възрастта или физическата подготовка”, коментират от Декатлон България.

Събитието ще стартира в 10:00 ч. в парк „Св. Врач” до Интерхотел Сандански и ще завърши с томбола, в която на случаен принцип ще бъде раздаден награден фонд между всички участници. Късметлиите ще могат да спечелят велосипеди, тротинетки, раници, спортни часовници и други спортни награди.

Поредицата ДекаТур 2018 ще обхване още градове, сред които Хасково, Монтана, Сливен, Добрич и други.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов