Сандански се среща с поклонник от Ел Камино - blagoevgrad.utre.bg

Сандански се среща с поклонник от Ел Камино

23 март 2018, 09:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    АМ - Сандански

    Събитието е в 18:00 часа

Представят дебютната книга на Тихомир Иванов

В Сандански представят дебютната книга на Тихомир Иванов  "Камино: Пътят на завръщането". Събитието ще се проведе в Археологическия музей днес в 18:00 часа. Авторът е подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще се говори и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота.
АВТОЪТ за себе си:
Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Като участник, а по-късно и като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“, имах възможността да наблюдавам и да работя в реална среда над собствените си и чужди его-модели.
Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго.
ЗА КНИГАТА:
„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците - пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история. Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за самия си!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета