Избрани Новини

Лодки тръгват по Струма днес

Започва Балкански рафтинг фестивал с водно шоу, музика и адреналин

Рафтинг клубовете на територията на община Симитли обединяват усилия, адреналин, любов към водата и екстремните спортове за новия сезон. 
Община Симитли  съвместно с Х-Клуб, Рафтинг клуб Дефилето и Рафтинг клуб Раец организират за старт на сезона Балкански рафтинг фестивал. С голямо водно шоу, много музика и адреналин.
Лодките тръгват по Струма по първа пролет.
Стотици рафтъри завладяват бреговете на Струма и бързеите в реката на 24-ти и 25-ти март. Официалното откриване е днес в 10.30 часа.
Официално започва шоуто с лодки по Струма. Всички смелчаци, любители на бързеите и бързите лодки, търсачи на адреналин и силни усещания ги очаква зрелищно шоу с демонстрационно спускане с рафтове и каяци. 
Първите, които ще се пуснат по течението са състезатели и любители от клубовете Х-клуб, Дефилето и Раец. Te ще направят демонстрационно
спускане с рафтове и каяци по река Струма заедно с гостуващите рафтинг клубове от Румъния, Сърбия, Гърция, Македония, които ще бъдат участници във втория Балкански рафтинг фестивал, провеждайки се на река Струма в периода 24 и 25 март 2018г.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов