Избрани Новини

Трима хванаха с дрога в Благоевградско

Двама са от село Тополница

В хода на проведена акция за противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, на 23 март, около 3.20 часа, в района на кръстовището за с.Тополница в посока с.Кулата, от служители на РУ-Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от К.Т. /35г./ от с.Тополница. Намерен и иззет е плик, съдържащ около 144.56 грама хероин. К.Т. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В с. Тополница от служители на РУ-Петрич е извършена проверка на къща и прилежащо към нея дворно място, обитавани от К.К. /67г./ В хода на проверката са намерени и иззети около 84,68 грама канабис, около 3,15 грама хероин и около 10,9 грама амфетамин. К.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На 25 март около 2 часа в местността „Скалата“, землището на с. Левуново, от служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“. При проверката, в пътуващия в автомобила А.К. /27г./ от София, са намерени и иззети около 11.32 грама тревиста маса. След направен полеви тест, същата е реагирала положително на канабис. По трите случая са образувани досъдебни производства.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)