Избрани Новини

Проектът “Къде в Белица...?” започна

Първата забележителност, с която бе положено началото, са Белишките скали

Проектът "Къде в Белица...?" започна. Неговата основна цел е да покаже на всички жители и гости на община Белица забележителностите й и тяхното местоположение. Това включва не само леснодостъпните и познати места, а и всички труднодостъпни и скрити места из общината, които трябва да бъдат посетени и споделени.
За популяризирането на тези невероятни местенца ще се използват социалните мрежи Instagram и Facebook, както и сайтове от портфолиото - belitsa.com, semkovo.com и park.belitsa.com. Ще бъде публикувана по една снимка от всяка забележителност, както и карта с нейното местоположение. Картата ще съдържа кратка информация за обекта, разстоянието от най-близкото населено място до него, най-доброто време за посещение и GPS координатите му. Всички забележителности ще станат част от обща карта, която ще обедини всички обекти на едно място. Това ще улесни и всички желаещи, които искат да посетят обектите.
Всички споделени снимки ще бъдат публикувани с хаштага #whereinbelitsa, което ще помогна за тяхното по-лесно намиране из необятния свят на социалните мрежи.
Първата забележителност, с която бе положено началото на "Къде в Белица...”, са Белишките скали.
“Къде в Белица...?” или #whereinbelitsa  е поредния проект в портфолиото на Belitsa.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов