Избрани Новини

Плувецът Йордан Янчев със злато и сребро

В Грац, Австрия, се проведе Мултинейшън за младежи и девойки

В Грац, Австрия, се проведе Мултинейшън за младежи и девойки с участието на състезатели от България, Гърция, Швейцария, Полша, Турция, Чехия, Украйна, Австрия, Словения, Словакия и Кипър.
В българския национален отбор, съставен само от младежи, намериха място двама плувци от ПК“Сандански“ – Йордан Янчев и Атанас Аврамов, с треньор Божидар Граматиков. След второто място на 200 м св.ст. и нов младежки държавен рекорд – 1:51,44, Йордан Янчев грабна златото на 400 м св.ст. с време 3:54,07 – нов мъжки държавен рекорд и 831 т по ФИНА!!! Той беше и част от златната щафета 4х200 м св.ст. и сребърната 4х100 м св.ст.
Атанас Аврамов зае шесто място на 100м гръб и постигна седмо време на 50 м гръб. От останалите български участници златни медали завоюваха П. Божилов и Тих.Тодоров, а сребърен – Св. Николов. С това младежите ни се наредиха на трето място отборно.
Състезание от Европейската купа по плуване в открити води се състоя в Ейлат, Израел. На 10 км Венцислав Айдарски от ПК“Вихрен“ се класира на 21 място от 49 състезатели.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов