Избрани Новини

Разлог с депутат: д-р Тончев влиза в парламента!

Докторът е посветил 26 години на медицината

Д-р Емил Тончев от Разлог ще заеме мястото на подалия оставка днес депутат от ГЕРБ Димитър Гамишев. Това става ясно от публикация на кмета на Разлог Красимир Герчев в официалната му фейсбук страница.В нея кметът Герчев пише:

"Когато си посветил целия си живот на хората, на работата, на благородната кауза да си лекар, но и добър човек, когато си осмислил и вярваш в идеите на доброто, можеш да направиш много и за България, и за родината, и за родната община, и за хората, които представляваш.

Д-р Емил Тончев цял живот служи на хората и поставя обществените си интереси над личните. Той ще се ангажира професионално за незабавни промени в здравеопазването, безплатни лекарства за децата и възрастните хора, безплатни ин витро процедури за семейства с репродуктивни проблеми, електронна система, адекватна спешна помощ…Той знае и разбира болките на пациентите и работещите в системата на здравеопазването. И ще работи всеотдайно, за да се подобри здравеопазването.

Роден и израснал в Разлог, посветил 26 години на медицината, д-р Тончев милее за своя град и община, помни първите си учители, уважава, цени доброто.
България, Разлог и парламентът имат шанс с достойни хора като д-р Емил Тончев.

На добър час, д-р Тончев!"

Красимир Герчев, кмет на община Разлог



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)