Великденска работилница отваря врати в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Великденска работилница отваря врати в Благоевград

02 април 2018, 10:21 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Ще има лов за великденски яйца

Тя ще бъде открита днес във фоайето на Младежкия дом

С богата програма Община Благоевград ще зарадва малките жители и гости на града. Първата инициатива, включена в празничната програма, е Великденска работилница. Тя ще бъде открита на 2 април във фоайето на Младежки дом - Благоевград. До 5 април талантливите деца на Благоевград ще имат възможност да боядисват яйца, да рисуват върху тях, да измислят нови и интересни идеи за украсяване. Във Великденската работилница ще бъдат изработвани и поставки за яйца, великденски картички, украшения по повод един от най-светлите християнски празници Великден.

В традиционната инициатива ще се включат деца, представители от всички детски учебни заведения, както и ученици от първите класове на началното училище. За тяхната по-лека работа и насоки ще се грижат възпитатели и  учители от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Програмата на Община Благоевград ще продължи с интересни игри и предизвикателства, сред които и вече любимата на децата „На лов за великденски яйца“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета