Избрани Новини

Безплатно - спорт за всички благоевградски деца!

Безплатни занимания има и по плуване за учениците в Благоевград

Плувен клуб „Пирин“ също се включи в безплатните занимания за ученици по време на пролетната ваканция. Днес часовете се проведоха от 16.30 до 17.30 часа. През следващите дни желаещите да посетят закрития плувен басейн в Благоевград, могат да го направят на 4 април от 17.00 до 18.00 часа. В четвъртък /5 април/ заниманията ще се проведат от 16.30 до 17.30 часа. Безплатни занимания по плуване ще има и в петък от 17.00 до 18.00 часа.
Община Благоевград и спортните клубове на територията на града предоставят безплатни занимания по различни видове спорт за учениците през априлската ваканция, която започна от 2 април (понеделник).
Всеки ден до 8 април, по утвърден график, децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.
В спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат тренировки по самбо, борба, кик бокс, акробатика, естетическа гимнастика, лека атлетика, баскетбол, хокей на трева и хандбал.
В зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да посещават тренировки по баскетбол.
В Обсерваторията при парк „Ловен дом“ ще се провежда ориентиране и лека атлетика, а в Младежки дом- спортни танци.
В сградата на бившия Младежки дом ще се провеждат тренировки по естетическа гимнастика.
Заниманията по спортна стрелба ще бъдат в стрелбището, което са намира на ул. „Антон Чехов“ №1, тренировките по художествена гимнастика – в III ОУ „Димитър Талев“.
Заниманията по шахмат ще има в „Шах клуб Виктори“ на ул. „Тодор Александров“ №23, а в IV ОУ „Димчо Дебелянов“ ще има тренировки  по баскетбол и бадминтон.  
Тренировките по мотокрос ще се провеждат на мотополигон „Зелен дол“, а във фитнес зала „Голдън джим“ ще се провеждат заниманията по канадска борба.
Учениците от всички училища на територията на община Благоевград  ще могат напълно безплатно да посещават спортните занимания, към които имат интерес.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)