Избрани Новини

Детски колопоход започна в Струмяни

Той е под надслов "Здраве и спорт за децата на Струмяни“

По случай отбелязването на празника на Община Струмяни през месец април и във връзка с изпълнението на годишната програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Струмяни, Общинска администрация и МКБППМН организират колопоход под надслов „Здраве и спорт за децата на Струмяни“. Той ще се проведе днес.

Колопоходът е с маршрут – с. Илинденци /площада/ – с. Струмяни /площада пред общината/ - с. Микрево /централен площад/ – с. Драката – с.Микрево /централен площад/.

Програма на събитието:
10:00 ч. - Тръгване на велосипедисти от с. Илинденци . Децата след инструктаж за безопасност ще бъдат придружени от обществени възпитатели и ръководители.

10:30 ч. - Групата от велосипедисти преминава през площада пред сградата на Община Струмяни, където се е сформирала друга група с деца от с.Струмяни.

11:00 ч. - Групата, преминала през площада пред община Струмяни, тръгва и преминава през с.Микрево, където е събрана третата група велосипедисти от с.Микрево и с.Драката.

11:15 ч - Всички велосипедисти след инструктаж се отправят на колопоход до с.Драката и обратно до площада на с.Микрево.

12:30 ч. – 13:30 ч. - На площада на с. Микрево децата ще покажат майсторство при каране на велосипед в различни дисциплини.

13:30 ч. – Награждаване на победителите във велосипедните игри.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов