Избрани Новини

Д-р Камбитов гостува на Дома за стари хора

Кметът на Благоевград им подари великденски козунаци

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе гост на тържество в Дома за стари хора „Света Петка“ в кв.„Струмско“, организирано по повод великденските празници. С вълнение възрастните хора посрещнаха кмета и му пожелаха да бъде здрав. Те му благодариха за грижите и вниманието към тях.
От своя страна кметът приветства потребителите, както и хората, работещи в институцията. „Трябва да благодарим на хората, които се грижат за вас, за тяхната всеотдайност! Бъдете живи и здрави! Бог да ви пази!“, каза кметът Камбитов.
Възрастните хора в дома получиха от кмета великденски козунаци.
В Дома за стари хора в кв.„Струмско“ бе организирана и празнична програма. Своите поздрави с музика и танц по повод празниците отправиха възпитаниците към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград от ДЮФА "Пиринска китка", както и Дневен център за възрастни хора.
След изпълненията кметът д-р Атанас Камбитов поговори с възрастните хора в дома на различни теми, а те оцениха като много добри условията в институцията.
Непосредствено след това заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова посети и Центъра за възрастни хора с увреждания, където с заедно потребителите боядиса яйца за предстоящия празник.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов