Избрани Новини

В Белица започна конкурс за "Най-добре почистен квартал“

Дните от 14 до 22 април общината обявява за дни на пролетно почистване

Кметът на община Белица Радослав Ревански отправя своя апел към гражданите на Белица: „Нека през април заедно да почистим нашият град, да се погрижим за улиците където живеем, дворните си места, терените около институциите и фирмите в които работим, детските площадки, училищните дворове, местата за отдих. Да покажем, че обичаме родното си място и сме отговорни за чистотата и уюта му. Нека направим Белица по-приятно, спретнато и подредено място за живеене“.
Радослав Ревански благодари на всички граждани, които вече са започнали с почистването, с надежда очаква всички жители на Белица да се включат в акцията и в рамките на 10 дни общинският център да се превърне в привлекателно място за гражданите и гостите на града.
Дните от 14 до 22 април Община Белица обявява за дни на пролетно почистване „За чиста и приветлива Белица ”.
Във връзка с акцията кметът на общината обява конкурс за „Най-добре почистен квартал“, като за победителите осигурява 150 лв. парична награда.
За удобството на всички граждани и фирми ще бъдат подсигурени необходимите материали. Ръкавици и чували за смет всеки определен от квартала отговорник може да получи в сградата на Община Белица, стая № 104 - еколог на общината, Йълдъз Парова, тел. 0886/ 555 658
Община Белица апелира : Събраната в чувалите смет да се оставя до контейнерите, разположени по улиците в съответните квартали .



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)