Избрани Новини

Най-влудяващата комедия ще гледат в Сандански

Постановката "Жена ми се казва Борис” ще се играе тази вечер

Най-хитовата постановка в България „Жена ми се казва Борис” на Театър „Мелпомена” ще покори и публиката в Сандански. Мегакомедията гостува в града тази вечер в Дома на културата. В главната роля влиза Любо Нейков.
Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети. След Благоевград и Петрич мегаспектакълът гостува и в Сандански!
Голямата изненада за всички зрители е участието на Любо Нейков в главната роля!
Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко – изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсената постановка в България „Жена ми се казва Борис”.
Днес Сандански най-после ще бъде домакин на този прекрасен спектакъл. Представлението ще бъде изиграно от 19:00 ч. в Дом на културата.
Под бурните ръкопляскания ще попаднат  звездите Станимир Гъмов, Любо Нейков, Ернестина Шинова, Диана Любенова, Стефан Рядков, Петьо Петков- Шайбата и Жанина Дончева.
Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Любо Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията – Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов. Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов