Избрани Новини

Започва конкурсът "През девет планини в десета“

Организатор е Дирекцията на Национален парк "Пирин“

За втора поредна година Дирекция „Национален парк Пирин“ организира конкурса „През девет планини в десета“. Основната идея на инициативата е да се покажат завладяващите красоти на Пирин планина и съхранената дива природа в националния парк.
Конкурсът е насочен към всички, без ограничение във възрастта. Всеки участник може да изпрати 3 фотографии, 3 рисунки и есе в срок до 15.10.2018 г. на адрес обл. Благоевград, Банско 2770, ул. ”България” №4 или на e-mail: pirin_np@abv.bg.
Участниците, които ще се борят в трите категории – рисунка, фотография и есе, ще бъдат оценени с гласуване онлайн във фейсбук страницата на парка https://www.facebook.com/NPPirin/ с харесвания под всяка публикация. Срокът за гласуване е 31.10.2018 г. Авторите на трите публикации, събрали най-много гласове, ще бъдат класирани на призовите места и ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди.
Награждаването ще се състои на 8.11.2018 г. в Посетителския информационен център на Национален парк „Пирин“ в Банско, когато ще се проведат заключителните мероприятия за отбелязването на 56-та годишнина от създаването на парка.
В специално създаден албум във фейсбук страницата на Посетителския център https://www.facebook.com/NPPirin/ и на сайта на парка http://www.pirin.bg/ ще бъдат публикувани всички снимки, рисунки и есета по реда на тяхното получаване.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)