Избрани Новини

Да помогнем на Дари от Струмешница!

22 000 долара са необходими за лечение на момчето в болница в Истанбул

14-годишният Божидар Илиев от село Струмешница се нуждае от подкрепата на добри хора и от финансови средства, за да пребори коварна болест и да оздравее напълно. Той е с диагноза сарком на меките тъкани - туморно заболяване. Каузата за лечението на момчето вече обедини хиляди хора в община Петрич. 22 000 долара са необходими, за да се направи спешно лечение на момчето в болница в Истанбул. Във всички училища в града и селата от общината учители, родители и деца събират средства с бързи темпове, защото манипулациите, които предстоят на Божидар, са спешни. В инициативата са се включили редица заведения, магазини и неправителствени организации. Сдружение "Заедно можем повече" преведе на 10 април по сметка на клиниката 9900 евро.

Всеки, който има възможност и желание да помогне, нека го направи. Това може да стане или чрез превод в сметката на сдружението, като основание за внасяне се изписва Божидар Митков Илиев, или чрез кутии за дарение, които сдружението е поставило на различни места в Петрич и общината.

Благотворителен концерт и базар за набиране на средства за Дари ще се проведе днес от 18:30 часа в салона на НЧ "Христо Ботев - 1952" - с. Кавракирово. В концерта ще вземат участие Танцов състав ''Младост'' от с. Кавракирово, общ. Петрич, деца от вокално студио ''Сгушена звездица'' - Петрич
и солисти от ансамбъл ''Гайтан''.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов