Избрани Новини

Общинската структура на ПП ГЕРБ в Сапарева баня се отчете

Доверие отново получи досегашният координатор и кмет на общината Калин Гелев

Отчет на дейността си и номинации за ново ръководство направи по време на събрание общинската структура на ПП ГЕРБ в Сапарева баня. Присъстващите на изборно-отчетния форум номинираха и гласуваха за председател, организационен секретар и членове на политическата сила.

Доверие отново получи досегашният координатор и кмет на общината – Калин Гелев. Той отчете свършеното от организацията от 2015 г. до момента и благодари за доверието както на областното ръководство, така и на членовете и симпатизантите от общинската структура. Освен него, номинирани бяха и Александър Алащинов, Николай Мертекчийски и Иван Куйов. Трима бяха номинираните за организационен секретар, а петима за членове на ръководството.

Гости на отчетно-изборното събрание бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска и Виктор Янев – общински председател на ГЕРБ в Кюстендил.

Новото ръководство в община Сапарева баня, което е петчленно, ще бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)