Избрани Новини

70 нарушения за превишена скорост са регистрирани в Дупнишко

Най-много са нарушителите в участъка от с.Пиперево до с.Блатино

170 нарушения за превишена скорост са регистрирани при вече приключилата операция „24 часа скорост“ в Дупница и общината, сочи справка  на служба КАТ при областната дирекция. Най-много са случаите за превишение от 21 до 30 км. в час, което се санкционира с електронен фиш -  100 лева, предаде БНР.
Най-много нарушители са регистрирани в участъка от с.Пиперево до с.Блатино, около 5 километра по гл. път Е-79, където е въведено ограничение от 60 километра в час заради десетките автокъщи за коли втора употреба, в които във всеки момент има десетки посетители и купувачи на коли, които пресичат хаотично или влизат или излизат внезапно по отбивките пред входовете на автокъщите. Там все още не е реализирана идеята да се построи паралелен път. 
Доста са нарушителите и в правия участък преди с.Джерман в посока Благоевград, при с.Мурсалево на гл. път Е-79. Общо за Кюстендилска област са регистрирани над 500 нарушители, данните все още се обобщават, каза началникът на КАТ-Пътна полиция ст. инспектор Радослав Боюклийски. 
 


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)