Избрани Новини

Общински структури на ПП ГЕРБ проведоха отчетно-изборни събрания

Състояха се в Хаджидимово, Симитли и Кресна

Общинските структури на ПП ГЕРБ в Хаджидимово, Симитли и Кресна проведоха редовни отчетно-изборни събрания.
В Хаджидимово гости на събранието бяха депутатите от ПП ГЕРБ д-р Емил Тончев и Александър Мацурев. По време на срещата Александър Мацурев коментира законодателната работа на парламентарната група на ГЕРБ през изминалата година, както и с успешното управление на българското правителство, и лично на премиера Борисов. Той покани членове на организацията да гостуват в парламента, за да се запознаят отблизо с дейноста на народните представители. Пожела на избраното ръководство на организацията в Хаджидимово успех и по-добри постижения на предстоящите местни избори догодина. Винаги могат да разчитат на моето съдействие и подкрепа. С най-много гласове общинската структура гласува доверие на Кирил Пасков.
В Кресна гост на събранието беше Георги Динев, народен представител от област Благоевград. Общинското ръководство представи отчет на дейноста за изминалия мандат и начерта приоритетите и целите за бъдещото развитие на структурата. По време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашното ръководство и си обещаха да работят още по-усърдно.
Общинската структура на ПП ГЕРБ в Симитли също проведе отчетно-изборно събрание, на което гост бе депутатът Стефан Апостолов. Досегашното ръководство представи своя отчет за дехноста през предходния мандат, а по време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашня общински лидер Лиляна Айкова.
Предстои утвърждаване на номинациите от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)