Гоцеделчевец падна с колата си в градската река - blagoevgrad.utre.bg

Гоцеделчевец падна с колата си в градската река

23 април 2018, 16:29 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    blagoevgrad.utre.bg

    Пийнал алкохол, преди да се качи в колата

Водачът е пострадал с охлузна рана на главата и без опасност за живота

През изминалите почивни дни са станали следните ПТП в Благоевградска област:

На 20.04.2018г. около 22:20 часа в гр.Гоце Делчев 58-годишен мъж от града, управлявайки лек автомобил „Джип Чероки“ по ул.“Иларион Макариополски“, губи контрол над автомобила и пада в коритото на река „Градска“. Водачът е пострадал с охлузна рана на главата  и без опасност за живота, като с техническо средство е установено, че е шофирал с наличие на 1,71 промила алкохол в издишания въздух.

На 20.04.2018г. около 10:20 часа в Благоевград лек автомобил „Фолксваген“ с 53-годишен водач от града, при излизане от крайпътна територия за включване в движението по ул.“П.Яворов“, блъска 25-годишен велосипедистка, която е пострадала с охлузвания на ляво рамо и ляв крак.

На 20.04.2018г. около 13:10 часа в района на кръстовище между ул.“Рокфелер“ и ул.“Цар Борис III“ в Петрич лек автомобил „Опел Зафира“ с 50-годишен водач от с.Коларово, общ.Петрич, е отнел предимството и е блъснал 51-годишен мъж от с.Старчево, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. С охлузна рана на главата и лявото рамо е пострадал пешеходецът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 20.04.2018г. около 15:50 часа на ПП1 Е-79 товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ с 62-годишен водач от гр.Сандански, при включване в движението за влизане в гр.Сандански, отнема предимството и блъска мотоциклет „Хонда“, управляван от неправоспособен 25-годишен мъж от с.Каменичка Скакавица, общ.Кюстендил. С фрактура на ляво бедро и охлузни рани по главата е пострадал мотоциклетистът.



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета