Избрани Новини

Дискусия "Превенция и опазване на българската гора" се проведе в Благоевград

Тя поставя началото на кампания за информиране на обществото

Дискусия на тема "Превенция и опазване на българската гора" се проведе в  Община Благоевград. С инициативата се поставя началото на кампания за информиране на обществото по въпроси, свързани с опазването на гората. Срещата бе организирана съвместно от Югозападно държавно предприятие и вестник“ Стандарт“, с подкрепата на Община Благоевград.  
В дискусията взеха участие областните управители на Благоевград и Перник Бисер Михайлов и Ирена Соколова, зам.кметът на Благоевград инж.Емилия Тунева, инж.Дамян Дамянов, директор на Югозападно държавно предприятие - Благоевград, както и представители на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и регионалните дирекции в Благоевград, Кюстендил и Перник, на областните дирекции на МВР.
По време на срещата бяха обсъдени основните фактори, причиняващи щети. Бяха начертани и мерки за опазване на българската гора. Организаторите и участниците в дискусията бяха категорични, че ще продължат комуникацията, за да може начертаните мерки да се превърнат в реални действия.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)