Избрани Новини

Кои са най-добрите идеи от участниците в JAStartUp програмата?

Шест студентски екипа представиха своите идеи

На 23 април 2018 г. в Американския университет в България се състоя финалното състезание от тазгодишното издание на програмата на Citi и JA Bulgaria – JA StartUp Program.
Шест студентски екипа представиха своите идеи пред жури, което включваше: Милена Стойчева, изпълнителен директор на JA Bulgaria, Станислава Танева, управител на Citi България и Елвин Гури, предприемач и инвеститор.
"JA StartUp програмата е една от водещите инициативи на JA и с гордост мога да споделя, че нашите усилия дават все по-добри резултати в всяка изминала година. Бих искала да поздравя отборите за техните идеи и им желая да запазят предприемаческия дух в всичките си бъдещи начинания. Бих искала да също специално да благодаря на нашия стратегически партньор Ситибанк за подкрепата за тази програма!", сподели г-жа Милена Стойчева.
Най-обещаващите идеи бяха в сферата на блокчейн технологията, човешки ресурси,  дронове и винарство. Всички студентски екипи ще имат възможност да участват и в годишното състезание на JA Bulgaria – Rising Stars, и да спечелят редица допълнителни награди. Събитието ще се състои на 2 юни в НДК, под патронажа на Министерството на Председателството на България на Съвета на ЕС.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)