Избрани Новини

Дадоха старт на Планинско "Благоевград“

Сред пилотите има състезатели от Гърция и Македония

Започна 2-рият кръг от Националния рали шампионат по планинско изкачване Планинско "Благоевград". Организатори на събитието са автомобилен спортен клуб „Диамо“, БФАС и Община Благоевград. Състезателният ден започна от пл. „Македония“, където се проведе административна и техническа проверка на участниците и техните автомобили. Бяха подадени 46 заявки за участие, като сред пилотите има състезатели от Гърция и Македония.
Официалното откриване на първенството бе дадено пред МОЛ „Ларго“. Директорът на Планинско "Благоевград" Диана Стоянова благодари на кмета за отличното партньорство и съдействието.
След официалното откриване на Планинско "Благоевград" пилотите се отправиха към трасето за тренировки и квалификационни маншове. Същинската част на ралито е с начален час 11:00 в неделя /29 април/. Надпреварата ще се проведе по познатото трасе – пътя от кв. „Еленово“ към село Делвино.
Награждаването ще се състои веднага след края на състезанието. В паузите между състезателните маншовете организаторите са подготвили изненади за любителите на високите скорости.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов