Избрани Новини

ПП ГЕРБ в Петрич и Гърмен проведоха отчетно-изборни събрания

Общинските ръководства представиха пълен отчет на дейността си за последния мандат

Общинските ръководства на ПП ГЕРБ в Петрич и Гърмен проведоха редовни отчетно-изборни събрания.
В Петрич гости на събранието бяха областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област и народен представител Даниела Савеклиева и депутатът от Петрич Георги Динев. Досегашното общинско ръководство представи пълен отчет на дейността си за последния мандат.
По време на събранието Даниела Савеклиева заяви своята пълна подкрепа към свършеното от общинското ръководство и съсловните организации.
„Не мога да не скрия радостта си от това, че виждам пълна зала с хора, които искат да работят, за да може Петрич да се развива и да бъде по-добро място за живеене. Винаги ми е приятно да бъда тук, където виждам един сплотен екип, отборът на ПП ГЕРБ. А когато всички работим заедно, резултатите са видими.“, каза още Даниела Савеклиева.
Народният представител Георги Динев също изрази радостта си от всичко свършено от общинското ръководство.
„Зад всички милиони инвестиции и завършени проекти стои много голямо усилие и труд. Аз съм свидетел на това, което администрацията в лицето на г-н Бръчков върши“, сподели Георги Динев.
След гласуване с пълно мнозинство делегатите дадоха своето доверие за нов мандат на Димитър Бръчков.
В Община Гърмен гости на събранието бяха депутатите от ПП ГЕРБ Александър Мацурев и д-р Емил Тончев. По време на събитието те имаха възможност да разговарят с хората и да ги запознаят с работата им в Народното събрание, законопроектите, които в момента разглеждат и възможностите за региона.
С пълно мнозинство делегатите гласуваха доверие на Верхад Ислямов за общински ръководител и Розен Марчев за организационен секретар.
Всички номинации следва да бъдат одобрение от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов