Избрани Новини

Бясно пазене на кмета на Червен бряг - дърпане, викове и "Шушана" (Видео)

Екипът на "Господари на ефира" отново опита да се срещне с кмета Данаил Вълов

В понеделник "Господари на ефира" показа съмнителни обвързаности, свързани с възлагането на обществени поръчки в община Червен бряг. Репортерът Дани Йорданов се срещна с Христо Гешов, бивш PR на община Червен бряг, който разказа за една обществена поръчка, която се финансира с европари.

Става дума за така наречения "Осигуряване на топъл обяд" , който храни нуждаещите се лица.

"Тази обществена поръчка я печелят винаги едни и същи фирми. Това е въпросната госпожа Цецка Илиева, която печели позиция едно. Тя е и главен счетоводител на фирмата, която се управлява от съпругата на кмета и неговата дъщеря", разказа Христо Гешов пред камерата на "господарите".

След всички скандални неща, които сподели г-н Гешов, екипът на предаването се опита да се срещне с кмета на община Червен Бряг-Данаил Вълов, за да го попита как се раздават обществени поръчки на близки хора до общинската управа и дали този начин на работа е нормален и полезен за обществото?

Кметът Данаил Вълов не пожела да отговори на въпросите, като дори катастрофира и счупи врата на колата си в опит да избяга от местопроизшествието.

Екипът на "Господари на ефира", обаче не се отказва и отиде да го търси в офиса на семейната му фирма. Там се сблъскаха с арогантното поведение на охранителите, които яростно пазеха Данаил Вълов от неудобните въпроси на репортера Дани Йорданов.

Вижте видеото ТУК



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов