Избрани Новини

Гоцеделчевският кмет посрещна малки хандбалисти

Те спечелиха второ място и сребърни медали в зона "Витоша"

Децата на възраст 11 години от отбора по хандбал към ХК "Пирин" Гоце Делчев, бяха гости на кмета на общината Владимир Москов. Поводът за тяхното гостуване е спечеленото второ място и сребърни медали в зона "Витоша". Децата от отбора бяха придружени от своя треньор Иван Букурещлиев, както и от президента на ХК "Пирин" Николай Пиргов. В знак на благодарност за подкрепата, която община Гоце Делчев винаги е оказвала на спорта и по-специално на хандбала, Николай Пиргов връчи един от спечелените сребърни медали и на кмета Владимир Москов.
Децата са се представили изключително добре в първенството. От 11 изиграни срещи те са допуснали само 1 загуба. "Още по-впечатляващото е, че този отбор е сформиран само преди 6 месеца, за разлика от другите отбори, които тренират заедно от много по-дълго време", коментира Николай Пиргов. Освен спечелените бронзови медали, отборът е получил и две индивидуални награди. Техен горд носител е Дейвид Топалов, който е отличен за най-полезен играч и за голмайстор.
Кметът Владимир Москов поздрави децата за големия успех и им пожела тези победи да продължат и занапред, за да прославят града със своите постижения.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов