Търсят се инструктори за Въжения парк - blagoevgrad.utre.bg

Търсят се инструктори за Въжения парк

04 май 2018, 11:21 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Община Благоевград обявява свободни позиции

Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк, намиращ се в местността „Бачиново“. Необходимо е кандидатите да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно кандидатите да бъдат в добра физическа форма.
Документи се подават в кабинет 429 в сградата на Община Благоевград. Необходимо е да бъде представена автобиография от съответния кандидат.
Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасност на всеки един посетител, както и да следят за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.
Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.
Въженият парк е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи.
Всички съоръжения отговарят на европейските стандарти за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета